Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Kuulumisia

Hui kamalaa, onpas taas mennyt aikaa viime postauksesta! Tässä välillä oli konekkin huollossa ja tietysti opettajat laittoivat kaikki kokeet samalle viikolle, mutta selittelyt sikseen ja itse asiaan.

Viime sunnuntaina Metkulla kävi vieraita, nimittäin belgianpaimenkoira Riimi tuli käymään. Riimi on Metkun ihastus ja kyllä aina nousee korvat höröön kun kuulee sanat "mennään Impun luo" tai "Riimi tulee käymään!" Riimi on Metkua noin puolisen vuotta vanhempi ja kokoakin löytyy enemmän kuin Metkulta, mutta koirat tulevat tosi hyvin juttuun keskenään. Onhan Metku Riimin ihan pennusta asti tuntenutkin.
Mutta takaisin viime sunnuntaihin. Ensiksi Metku urheana vahtikoirana puolusti reviiriään tunkeilijoilta, mutta kun poika tajusi kuka oli tulossa, vaihtui haukkuminen piipitykseen ja iloiseen hännänheilutukseen. Koirat juoksivat ympäri taloa peräkanaa, Metku oli se jahtaava osapuoli. Lopulta Riimi tajusi tömäyttää takamuksensa maahan, jotta pojannulikka ei koko ajan kulkisi kuono takapuolessa kiinni ja meno rauhoittui hieman.
Käytettiin koiria myös hyppimässä lumessa lumipallojen perässä, Riimi tosin sai kaikki kiinni ennen kuin Metkulla oli edes ideaa minne suuntaan pitäisi juosta. Riimi on tosi taitava koppaamaan kiinni erityisesti palloja ja sen hypyt ovatkin hurjan näköisiä, mutta aina päästään turvallisesti maanpinnalle - pallo hampaiden välissä. Myös omistajien väliltä epätoivoinen kuvienottoyritys vaihtui lumisotaan, mistä Metku vasta innostuikin. Lopulta sisälle saatiin kuitenkin neljä märkää ihmistä ja kaksi vielä märempää koiraa.

Tietää, että talvi on tullut, kun koiran tassuihin alkaa ilmestyä lumipalloja...

Taitaa olla viime kesältä tämä kuva, sunnuntaiset tosiaan menivät hieman pilalle lumisodan takia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti