Sivut

tiistai 12. marraskuuta 2013

Herkkuja

Metku on varsin nirso luittensa suhteen ja ollaan testattu jo monenlaisia eri luita syötäväksi. Pentuna lemppareita oli poronluut, mutta nykyään nekään eivät oikein maistu. Siankorvat, kengät, purutikut, "tekoluut", hirven luut... Mikään ei kelpaa. Kerran saimme melko tuoreen hirven ydinluun ja se kyllä maistui! Se kyllä pilaantui melko nopeasti ja ihan tuoreita ei täältäpäin oikein löydy.
Perjantaina kaupasta mukaan tarttui Hau-Hau Championin Dental Care kana-piparminttu-lehtivihreä-luita, joissa on siis luun päällä kietaistu kanaa. Yllätykseksi Metku nappasi luun heti suuhun ja pureksi sitä tyytyväisenä. Meillä on ollut noita pienempiä versioita, mutta niistä Metku järsii vain kanan päältä. Tällä kertaa ostettiin vähän isompia versioita ja tällä kertaa luu maistui myöskin kanan syönnin jälkeen, ensimmäistä kertaa Metku onnistui katkaisemaan luun. Näitä kyllä ostetaan lisää! Lisäksi myös näiden luiden pitäisi edistää hampaiden puhtautta ja raikastaa hengitystä, joten runsaasti plussapuolia löytyy.

Alla olevat kuvat ovat kiireessä otettu automaatilla ja koitettu epätoivoisesti jälkikäsitellä, joten laatu ei ole mikään parhain.


Nautin tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti