Sivut

lauantai 23. marraskuuta 2013

Pullo

Tänään aloitettiin "pullo"-tempun harjoittelu, minkä Metku oppikin ihan parin toiston jälkeen. Tempussa koira siis läppää tassulla pullon kumoon (eihän tästä huomaa, että oli hieman tylsää ja temppuideat lopussa, eihän?) Toisella treenikerralla en saanut pulloa edes asetettua uudelleen pystyyn, kun Metku taas tönäisi sen maahan. Paristi yritettiin myöskin kuonolla tönäisemistä, mutta kun palkkaa ei herunut, tyydyttiin vain tassulla lyömiseen.
Me muuten voitettiin arvonnassa Wagg Sensitive-nameja! Meidän on pitänyt maistaa niitä jo pidemmän aikaa, mutta ei ole tullut ostettua. Nyt saadaan maistiaisia ja raportoidaan tänne, miten maistui. Metku on aika nirso namiensa suhteen, joten toivottavasti nuo kelpaavat.

Olisi suunnitelmissa myös täällä blogin puolella pitää joulukalenteria, joten antakaas kommentteihin ideoita, minkälaisia erikoispostauksia tms. haluaisitte! Paljon ideoita tarvitaan, jos niitä ei kerry tarpeeksi jää joulukalenteri tekemättä.

Kuvailun kanssa olen ollut taas tositositosi laiska, huomenna kyllä pitää viimeistään ottaa kamera kouraan ja mennä kuvailemaan, kun kerran luntakin on maassa! Joku kuva tähän piti repäistä, ettei ihan tylsäksi mene, joten alla Metkun pentupostauksesta unohtunut kuva. Kyllä oli poika siskon tassun alla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti